Een succesvolle Planaday klantendag vol innovaties en inzichten!

25 Oktober hebben we onze eerste Planaday klantendag gehad, een dag die bol stond van leerzame inzichten en inspirerende talks. Op deze dag was een groep klanten van ons aanwezig die net zo gepassioneerd is over efficiënt plannen en werken als wij!

Onze dag werd vakkundig geleid door Dirk Verhoeven – PCC van Associatie voor Coaching, die niet alleen als dagvoorzitter optrad, maar ons een inspirerende en interactieve talk over de toekomst van AI bij opleiden gaf.

Waldemar de Haas van Power BI Knowledge/EasyBI, deelde inzichten over Business Intelligence en hoe je dit kan gebruiken voor (geautomatiseerde) dashboards en rapportages.

Hierna hebben Kevin Kapiteijn en Vincent Aarsbergen van NIBHV ons verteld over het ontstaan van NIBHV Competent en een toelichting gegeven over de voordelen van de koppeling tussen Planaday en hun systeem. Planaday heeft hiermee een primeur in de BHV markt!

Tijdens de lunch (verzorgd door https://www.roxsi.nl, Caribbean soulfood) hebben we een brown paper sessie gehouden met de klanten, waar ze de kans kregen te reageren op 5 onderwerp die we hadden uitgekozen maar ook om ‘vrij’ ideeën en opmerkingen te plakken.

Jeroen Peeters van het Certificaat heeft ons meegenomen door hun VCA/VCU examen dienstverlening en laten zien hoe Planaday met het backend systeem integreert. Hij liet zien hoe deze samenwerking bijdraagt aan een gestroomlijnde workflow voor het regelen van je certificeren. Ook hier heeft Planaday een primeur in de VCA markt!

Tot slot, hield Arjan van Hattum van EclecticIQ/Xs4all een heftige presentatie over de ontwikkelingen op het gebied van Internet m.b.t. bedreigingen zoals malware, darkweb en geopolitieke ontwikkelingen.

Het team van Planaday heeft zelf aan het einde van de dag de roadmap gepresenteerd voor aankomend jaar, met o.a. de integratie met EduMS, SMS koppeling, introductie van de AI-versie van Anna, de verbeteringen aan ons server- & netwerk-landschap, een preview van de nieuwe klant-, cursist- en instructeur-portalen en een hele lijst met andere uitbreidingen en verbeteringen.

We willen de sprekers en klanten bedanken voor hun komst en bijdrage aan het succes van deze dag. We zijn -meer dan ooit- geïnspireerd en gemotiveerd om door te gaan met het innoveren en verbeteren van Planaday, om zo te blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten en om bij te dragen aan hun succes.

#Planaday #klantendag #innovatie #planning #organisatie

Bekijk nog:


Meer over onze nieuwe features vind je hier bij nieuws. Zoals Business Intelligence en nieuwe koppelingen voor NiBHV en Het Certificaat.

Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Plan eenvoudig je cursussen in met locaties, materialen, automatiseringen & taken middels een wizard.

Neem contact op

Deel dit artikel!