Koppeling tussen NIBHV & Planaday is live!

We hebben goed nieuws voor je: de koppeling tussen NIBHV en Planaday is nu live en klaar om je workflow te stroomlijnen! Dankzij deze nieuwe koppeling kun je jouw cursussen (inclusief competenties) en deelnemers gemakkelijk plannen in Planaday, waarna alle relevante gegevens automatisch worden gesynchroniseerd met NiBHV. Dit betekent minder handmatige invoer en meer tijd voor jou om te focussen op wat echt belangrijk is. En dus minder foutgevoelig.

Zodra je jouw cursusdetails en deelnemers in Planaday hebt ingevoerd, worden alle benodigde gegevens overgebracht naar NIBHV . Het is een efficiënte manier om ervoor te zorgen dat alles correct en tijdig wordt geregistreerd, waardoor jouw administratieve taken een fluitje van een cent worden!

We hebben een gedetailleerde handleiding samengesteld die je door het proces leidt. Hierin wordt uitgelegd hoe je deze koppeling kan aanvragen.

Toevoegen van deze koppeling aan je Planaday pakket is zo gedaan. Neem een kijkje op onze pakket- en prijspagina voor meer details over de NIBHV-koppelingsoptie en hoe deze jouw cursusbeheer kan vereenvoudigen. Bestel de NIBHB koppelingsoptie nu via onze bestelpagina.

We zijn bij Planaday altijd op zoek naar manieren om jouw werk nog makkelijker te maken. Deze samenwerking met NiBHBis daar een prachtig voorbeeld van. We zijn benieuwd naar jouw feedback en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Wist je trouwens dat wij de eerste softwartontwikkelaar zijn dit volledig gekoppeld zijn aan NIBHV!

Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Plan eenvoudig je cursussen in met locaties, materialen, automatiseringen & taken middels een wizard.

Neem contact op

Deel dit artikel!