Vraag gratis proefperiode aan
Vraag persoonlijke demo aan

Cursus en opleidingssoftware

Zoveel dingen die je kunt doen!

De cursus en opleidingssoftware van Planaday heeft veel verschillende functionaliteiten, onderverdeeld in modules die je in veel gevallen zelf aan of uit kunt zetten. Ontdek de mogelijkheden van onze cursus software.

We leggen hier in het kort uit wat de functionaliteiten inhouden.

Configuratie

Configuratie

Hoe richt jij je cursus- en opleidingssoftware in? Alles begint met een goede configuratie van je omgeving. Als je goede cursussjablonen, email & pdf sjablonen, materialen, taken en locaties hebt gemaakt is het inplannen van cursussen, het communiceren met je cursisten en het maken van rapportages/export zo gedaan!

Organisatie en planning

Een cursus plannen en organiseren wordt met onze opleidingssoftware gemakkelijker en leuker. Voeg een cursus toe aan de kalender en nodig je cursisten uit. Al je communicatie en administratie zitten in één systeem.

In een oogopslag zie je welke cursus wanneer plaatsvindt, de bezetting en voortgang. Cursus en opleidingssoftware vereenvoudigd.

Cursus en opleidingssoftware

Cursussjablonen

Maak voor elke cursus een zogenaamd cursussjabloon. Hierin kan je alle benodigde standaardinformatie plaatsen, zoals de naam van de training, minimale en maximale bezetting, prijzen, omschrijven en eventuele vervolgcursussen. Met een paar klikken voeg je ook nog taken en materialen toe.

Met een cursussjabloon plan je daarna elke cursus binnen één minuut volledig in.

Opleidingscentra & Academies

Houd controle over cursussen en cursisten. Door alle communicatie centraal te regelen ben je altijd op de hoogte van de planning, bezetting en status.
Je kunt heldere rapportages uitdraaien en zonder gedoe vervolgopleidingen of herhalingen plannen.

Overheid & Gemeentes

Eenvoudig bijhouden welke personen nog opleidingen moeten volgen en vind snel waar deze plaatsvindt. Per locatie kun je opgeven waar iemand verwacht wordt. Een simpele manier om overzicht te bewaren zonder je mensen uit het oog te verliezen.

BHV, EHBO & VCA opleiders

Planaday is niet alleen handig voor verschillende aantallen cursussen en cursisten maar ook voor herhalingen en alle administratie die daarbij komt kijken. Geen gedoe met presentie en herinneringen en altijd goed voorbereid met Planaday.

Taalinstituten

Met Planaday houd je overzicht gedurende het gehele traject. Van het inschrijven en de aanwezigheid van je cursisten tot de resultaten en certificaten. De tool waarmee de administratie voor jouw instituut weer leuk wordt.

Portalen

Wil je dat je eigen klanten zelf kunnen zien hoe hun eigen medewerkers het doen en zelf hun medewerkers inplannen voor cursussen? Dan heeft onze cursus en opleidingssoftware daar een omgeving voor.

Maar ook je instructeurs kunnen zelf hun planning inzien en de presentie verwerking voor je doen tijdens een cursus.

Beide scheelt jou weer werk!

Portalen
Documenten cursisten

Documenten

Maak allerlei documenten voor je cursisten: pasjes, cursusmappen maar ook certificaten als de cursus is afgerond. Daarnaast wordt alle communicatie omtrent de cursus, zoals de cursus uitnodiging, automatisch gegenereerd en voor je klaar gezet om te printen of e-mailen.

Daarnaast zijn er nog andere documenten beschikbaar als: presentielijsten voor je instructeurs, exports met cursisten overzichten.

Zelf documenten aanpassen? Dit kan simpel in Microsoft Word!

Inschrijflijsten

Wil je een cursus pas inplannen als er genoeg animo voor is?

Maak dan een inschrijflijst aan en zet deze om in een cursus (uiteraard worden de inschrijvingen dan netjes meegenomen) als er genoeg kandidaten zijn.

Inschrijflijst software
Herhalingen cursussen

Herhalingen

Uiteraard wil je dat je cursisten terug komen om herhalingen bij jou te doen! Planaday houd je op de hoogte.

Onze cursus en opleidingssoftware helpt je daarbij door je proactief op de hoogte te stellen van de cursisten die binnen een door jou ingestelde periode een cursus moeten herhalen.

Super gemakkelijk!

Hoe wij werken

Wij werken met Kanban.
Een efficient middel om onze features, wensen, eisen en bugs inzichtelijk te krijgen en goed te organiseren.

Is een feature of een functionaliteit klaar, dan gaat deze naar een testomgeving. Hier testen wij graag samen met jou!

Wij releasen zo vaak we kunnen nieuwe functionaliteiten, maar altijd buiten kantoor uren. Bugs lossen we uiteraard direct op.

Speciale wensen?

Uiteraard is het mogelijk dat niet alles wat je zoekt aanwezig is in Planaday. Maar juist naar deze functionaliteiten zijn wij opzoek want het kan zo maar zijn dat ook onze andere klanten er iets aan hebben!

Mocht je dus iets missen of meer over bepaalde functionaliteiten willen weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via support@planaday.nl

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Planday? Schrijf je dan in op onze mailinglijst.

Facturatie

Er moet ook geld in het laatje komen, dus is het vanuit Planaday mogelijk facturen te genereren voor gevolgde cursussen.

Uiteraard kan je daar dan meteen even extra verkochte verbandtrommel of set boeken bij zetten.

Export naar Snelstart & Twinfield zijn mogelijk. Binnenkort wordt dat aangevuld met een koppeling met Exact Online.

Facturatie Planaday
Webinschrijvingen

Webinschrijvingen

Hoe handig is het als je cursisten zichzelf inschrijven?

Hiervoor hebben we webinschrijvingen welke je simpel in je eigen website kan integreren.

Wil je het allemaal wat uitgebreider, bouw dan een koppeling op onze publieke API. En maak het jezelf nog makkelijker met onze WordPress Plugin.

Code95

Code 95, de Richtlijn vakbekwaamheid, is een Europese richtlijn. In de Richtlijn staat wat een beroepschauffeur moet doen om chauffeur te worden én te blijven. De Richtlijn geldt vanaf sinds 10 september 2009 voor vrachtautochauffeurs.

Planaday biedt ondersteuning om bij je cursisten Code95 registratie bij te houden, zodat je goed kunt zien of je cursisten de norm hebben gehaald.

Code 95

Meer lezen over onze cursus- en opleidingssoftware?

We kunnen ons voorstellen dat je alles nog eens op je gemak wilt nalezen.

Daarom hebben we een uitgebreide brochure gemaakt maar daarin meer informatie over onze cursus- en opleidingssoftware.

Flyer Planaday