Cursus planning software

Plannen en organiseren wordt leuker als je over de juiste tools beschikt.

Gratis demo aanvragen

Cursus software

Planaday maakt plannen en organiseren weer leuk.

 

Planaday biedt cursus software voor verschillende soorten organisaties en bedrijven. Denk hierbij aan opleidingscentra en academies, overheden en gemeentes, maar ook BHV-opleiders of taalinstituten.

Voor vele organisaties is het van belang om de kennis hun medewerkers up to date te houden. Een goede manier om dit te doen is door middel van een cursus. En wat is er in het digitale tijdperk dan handiger om zo’n cursus op de computer te kunnen aanbieden met gespecialiseerde cursus software.

 

Cursus software voor;

 

  • Opleidingscentra en academies
  • Overheden en gemeentes
  • BHV opleiders
  • Taalinstituten

Opleidingscentra & Academies

Eenvoudig bijhouden welke personen nog opleidingen moeten volgen en vind snel waar deze plaatsvindt. Per locatie kun je opgeven waar iemand verwacht wordt. Een simpele manier om overzicht te bewaren zonder je mensen uit het oog te verliezen.

Overheid & Gemeentes

Eenvoudig bijhouden welke personen nog opleidingen moeten volgen en vind snel waar deze plaatsvindt. Per locatie kun je opgeven waar iemand verwacht wordt. Een simpele manier om overzicht te bewaren zonder je mensen uit het oog te verliezen.

BHV, EHBO, & VCA Opleiders

Planaday is niet alleen handig voor verschillende aantallen cursussen en cursisten maar ook voor herhalingen en alle administratie die daarbij komt kijken. Geen gedoe met presentie en herinneringen en altijd goed voorbereid met Planaday.

Taalinstituten

Met Planaday houd je overzicht gedurende het gehele traject. Van het inschrijven en de aanwezigheid van je cursisten tot de resultaten en certificaten. De tool waarmee de administratie voor jouw instituut weer leuk wordt.

office image

Functionaliteiten van de cursus software

Planaday beschikt over veel verschillende functionaliteiten, verdeeld in modules. Je kan zelf bepalen welke opties je aan en uit zet. Op die manier voorzien we jouw organisatie van een softwarepakket op maat. Eventueel met aanvullende opties. Bekijk alle mogelijkheden die de cursus planning software allemaal te bieden heeft.

Een ander groot voordeel van onze software is dat het niet geïnstalleerd hoeft te worden op een computer of laptop. De cursus software staat op een beveiligde omgeving op het internet en is daardoor altijd eenvoudig bereikbaar en toegankelijk via je webbrowser. Zo voorkom je de kans op een vastgelopen cursus of virussen.

office image

Inrichten, plannen, uitnodigen en genieten

Met de cursus software van Planaday heb je een compleet overzicht. In de administratie zie je in één oogopslag wanneer er voor welke medewerker een cursus gepland staat. Achteraf zie je de resultaten en kan je met een simpele muisklik een certificaat aanmaken. Je hebt dus inzicht in de volledige planning van het cursusaanbod, ook op welke locatie er wat gebeurt.

Het komt vaak voor dat medewerkers of cursisten een vervolg moeten doen op een eerdere cursus. Via Planaday kan je meldingen inschakelen, waardoor je automatisch bericht krijgt wanneer een bepaalde cursist toe is aan een vervolg of herhaling. Ook hebben we een cursusaanbod met cursussen die voor een langere periode beschikbaar zijn.

office image

Extra opties

Het cursusaanbod kan je eenvoudig op de website van je eigen organisatie implementeren. Eventueel uit te breiden met extra koppelingen die een extra dimensie geven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf inschrijflijsten aan te maken. Handig voor wanneer je pas wil starten met een cursus bij een minimaal aantal inschrijvingen. Zo zijn er nog vele opties die jou het werk een stuk makkelijker maken, waardoor je tijd overhoudt.

Hoe wij werken

Wij werken met Kanban.
Een efficient middel om onze features, wensen, eisen en bugs inzichtelijk te krijgen en goed te organiseren.

 

Is een feature of een fuctionaliteit klaar, dan gaat deze naar een testomgeving. Hier testen wij graag samen met jouw!

 

Elke dinsdag na 20.00 releasen wij nieuwe functionaliteiten. Bij bugs wordt altijd geprobeerd deze dezelfde dag op te lossen.

Speciale wensen?

Uiteraard is het mogelijk dat niet alles wat je zoekt aanwezig is in Planaday. Maar juist naar deze functionaliteiten zijn wij opzoek want het kan zo maar zijn dat ook onze andere klanten er iets aan hebben!

 

Mocht je dus iets missen of meer over bepaalde functionaliteiten willen weten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via support@planaday.nl

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Planday? Schrijf je dan in op onze mailinglijst.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overstappen

Nieuwsgierig geworden en interesse in onze cursus planning software? Wij bieden jou gratis hulp bij de overstap naar Planaday en zorgen dat je je snel thuisvoelt in het de software, dankzij de gebruiksvriendelijke interface. En dat allemaal voor een bedrag vanaf € 95,- per maand.

 

Nog niet helemaal overtuigd? We hebben een testomgeving die je een maand kosteloos mag gebruiken om je te laten zien dat onze software ook voor jou werkt.

 

Meer lezen over onze cursus software?

We kunnen ons voorstellen dat je alles nog eens op je gemak wilt nalezen.

 

Daarom hebben we een uitgebreide brochure gemaakt maar daarin meer informatie over onze cursus software.