Overheid & gemeentes

Doorleren bij overheid & gemeente

Gratis demo

#1 Software voor opleiders

Wil jij genieten van de meest complete software voor opleiders (en academies)? Kies dan voor Planaday. Onze software biedt een totaaloverzicht voor de administratie van je eigen medewerkers en tevens inzicht in je volledige planning. Met de mogelijkheden in notities, taken en materialen kun je straks genieten van meer vrije tijd!

Waarom voor jou?

Administratie eigen medewerkers

Met Planaday houd je overzicht van wie welke cursus wanneer moet doen. Van presentie en resultaten tot bewijzen van deelname en certificaten: Je weet altijd welke kennis paraat is bij je medewerkers.

Vervolgopties & herhalingen

Moeten medewerkers een bepaalde cursus herhalen? Dan laat Planaday dat jou tijdig weten. Je krijgt er melding van in de applicatie en indien gewenst per e-mail.

Inzicht in volledige planning

Houd bij wat op welke locatie plaatsvindt, check de algemene agenda en verstuur uitnodigingen of bevestigingen vanaf een centraal punt.

Kosten

Van Planaday kun je al gebruik maken vanaf € 95,- per maand, ongeacht het aantal gebruikers.
Als je nog twijfelt, kun je Planaday ook een maand gratis op proef uitproberen. Wij kunnen hiervoor een testomgeving voor je inrichten.

Taken, notities, materialen

Taken en nodige materialen zijn handig in te zien op datum op per eigenaar van een taak. Is een medewerker ziek, dan zet je eenvoudig de taak om naar jezelf of een andere medewerker

 

Notities kun je simpel terugvinden per cursus, dagdeel of cursist, in een gesloten omgeving alles bij de hand.

Geniet van je vrije tijd!

We hopen dat je daarna van meer vrije tijd kan genieten!

Overstappen naar Planaday? Wij helpen je gratis!