Cursus planning software

Plannen en organiseren wordt leuker als je over de juiste tools beschikt.

Gratis demo

Partners van Planaday helpen en denken graag mee.

Planaday biedt cursus software voor verschillende soorten organisaties en bedrijven. Partners helpen ons en onze klanten op diversen vlakken. Graag stellen wij deze hieronder aan jou voor.

office image

Gemma Lesterhuis | Moodle expert

Lesterhuis Training & Consultancy is gespecialiseerd in het Functioneel Beheren van Moodle Leeromgevingen. Bij LT&C kan je terecht voor ondersteuning en begeleiding bij het implementeren, hosten & beheren, inrichten, uitbreiden en gebruik maken van Moodle leermanagementsystemen.

 

Lesterhuis Training & Consultancy is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als een eenmanszaak. In het maken van een vertaalslag van wens naar verwacht, wordt er nauw samengewerkt met andere specialisten. Hierin werkt LT&C als een spin – in- het – Moodle-(net)web.

office image

Developing | Unieke websites met de Planaday API

Developing is dé partner voor webontwikkeling. Ben je op zoek naar een moderne website? Bij Developing ben je aan het juiste adres. Een groot voordeel is dat ze een officiële partner van Planaday zijn en uitgebreide kennis hebben van onze API.

 

Wil je verder gaan dan onze standaard WordPress plugin? Dan staat het team van Developing voor je klaar. Bezoek de website op developing.nl voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

office image

E-learning aNewSpring

Trainers en opleiders gebruiken het aNewSpring leerplatform voor effectieve adaptive learning

 

Houd meer tijd over voor interactie tussen de trainer en de deelnemer. Motiveer je studenten door gebruik te maken van video’s, 360° assessments, quizzen, surveys, webinars en nog veel meer.

 

anewspring & Planaday werken nauw samen om te zorgen voor een perfecte koppeling voor e-learning. Koppel ELGN eenvoudig aan Planaday zodat de inschrijvingen niet meer overgetypt moeten worden en de resultaten automatisch opgehaald en verwerkt worden.

office image

E-learning ELGN

ELGN maakt e-learnings speciaal voor opleiders. Wil je ook een e-learning aanbieden maar geen dure investeringen doen qua tijd en geld? Laat ons je helpen zodat je cursisten binnenkort gebruik kunnen maken van een e-learning.

 

Met e-learning kun je leren waar en wanneer je maar wilt. De kosten zijn lager en je bent niet gebonden aan een bepaalde tijd of locatie. In deze tijd waar het nieuwe werken steeds meer in opkomst is, kan e-learning een waardevolle aanvulling zijn. Bijkomend voordeel: het heeft een ruim aanbod aan oefenexamens zodat je weet wat je te wachten staat.

 

ELGN & Planaday werken nauw samen om te zorgen voor een perfecte koppeling voor e-learning. Koppel ELGN eenvoudig aan Planaday zodat de inschrijvingen niet meer overgetypt moeten worden en de resultaten automatisch opgehaald en verwerkt worden.

office image

Springest

De grootste opleidingsvergelijker van Europa. Helpt meer dan drie miljoen jaarlijkse bezoekers om hun volledige potentieel te bereiken.

 

Door de onafhankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid hebben zij het vertrouwen van het grootste aantal gebruikers in Europa.
Meer dan 30 zakelijke organisaties zoeken, boeken en vergelijken al hun leerproducten op hun eigen Springest Go platform. Meer dan 70.000 ervaringen geven u de kans om te laten zien hoe goed uw leerproducten echt zijn.

 

Maak gratis een profiel aan, kies ervoor om leads to ontvangen of regel alle inschrijvingen direct via Springest.nl.

 

Springest en Planaday werken nauw samen en zorgen voor optimale koppeling voor je inschrijvingen.

Meer lezen over onze cursus- en opleidingssoftware?

We kunnen ons voorstellen dat je alles nog eens op je gemak wilt nalezen.

 

Daarom hebben we een uitgebreide brochure gemaakt maar daarin meer informatie over onze cursus- en opleidingssoftware.