Partners van Planaday

Partners van Planaday helpen en denken graag mee.

Planaday biedt cursus software voor verschillende soorten organisaties en bedrijven. Partners helpen ons en onze klanten op diversen vlakken. Graag stellen wij deze hieronder aan jou voor.

Springest

De grootste opleidingsvergelijker van Europa. Helpt meer dan drie miljoen jaarlijkse bezoekers om hun volledige potentieel te bereiken.

Door de onafhankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid hebben zij het vertrouwen van het grootste aantal gebruikers in Europa.
Meer dan 30 zakelijke organisaties zoeken, boeken en vergelijken al hun leerproducten op hun eigen Springest Go platform. Meer dan 70.000 ervaringen geven u de kans om te laten zien hoe goed uw leerproducten echt zijn.

Maak gratis een profiel aan, kies ervoor om leads to ontvangen of regel alle inschrijvingen direct via Springest.nl.

Springest en Planaday werken nauw samen en zorgen voor optimale koppeling voor je inschrijvingen.

 

Dium Office support
Cursus software

Plate

Websites maken in de helft van je tijd

Met Plate CMS beheer je je website in de helft van je tijd, zonder je zorgen te hoeven maken over hosting, updates en veiligheid. Daar zorgt Plate voor! Plate heeft een mooie integratie gemaakt met Planaday, waardoor wijzigingen en nieuwe cursussen die je toevoegt in Planaday automatisch op je website komen te staan. De gegevens van cursisten die zich via je website aanmelden, komen netjes in Planaday terecht. Dankzij de koppeling tussen Planaday en Plate heb jij meer tijd om met je vak bezig te zijn.

Dium Office Support

Wij ondersteunen bij de organisatie van opleidingen, trainingen en workshops. Dit doen we virtueel, zonder dat onze betrokkenheid bij jouw opleidingsinstituut verloren gaat.

Dium Office support

Overstappen

Nieuwsgierig geworden en interesse in onze cursus planning software? Wij bieden jou gratis hulp bij de overstap naar Planaday en zorgen dat je je snel thuisvoelt in het de software, dankzij de gebruiksvriendelijke interface. En dat allemaal voor een bedrag vanaf € 95,- per maand.

Nog niet helemaal overtuigd? We hebben een testomgeving die je een maand kosteloos mag gebruiken om je te laten zien dat onze software ook voor jou werkt.