Partners van Planaday

Partners van Planaday helpen en denken graag mee.

Planaday biedt cursus software voor verschillende soorten organisaties en bedrijven. Partners helpen ons en onze klanten op diversen vlakken. Graag stellen wij deze hieronder aan jou voor.

Dium Office support

Gemma Lesterhuis | Moodle expert

Lesterhuis Training & Consultancy is gespecialiseerd in het Functioneel Beheren van Moodle Leeromgevingen. Bij LT&C kan je terecht voor ondersteuning en begeleiding bij het implementeren, hosten & beheren, inrichten, uitbreiden en gebruik maken van Moodle leermanagementsystemen.

Lesterhuis Training & Consultancy is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als een eenmanszaak. In het maken van een vertaalslag van wens naar verwacht, wordt er nauw samengewerkt met andere specialisten. Hierin werkt LT&C als een spin – in- het – Moodle-(net)web.

 

anewspring

Trainers en opleiders gebruiken het aNewSpring leerplatform voor effectieve adaptive learning

Houd meer tijd over voor interactie tussen de trainer en de deelnemer. Motiveer je studenten door gebruik te maken van video’s, 360° assessments, quizzen, surveys, webinars en nog veel meer.

anewspring & Planaday werken nauw samen om te zorgen voor een perfecte koppeling voor e-learning. Koppel ELGN eenvoudig aan Planaday zodat de inschrijvingen niet meer overgetypt moeten worden en de resultaten automatisch opgehaald en verwerkt worden.

 

Dium Office support
Cursus software

e-Learning Group Nederland

ELGN maakt e-learnings speciaal voor opleiders. Wil je ook een e-learning aanbieden maar geen dure investeringen doen qua tijd en geld? Laat ons je helpen zodat je cursisten binnenkort gebruik kunnen maken van een e-learning.

Met e-learning kun je leren waar en wanneer je maar wilt. De kosten zijn lager en je bent niet gebonden aan een bepaalde tijd of locatie. In deze tijd waar het nieuwe werken steeds meer in opkomst is, kan e-learning een waardevolle aanvulling zijn. Bijkomend voordeel: het heeft een ruim aanbod aan oefenexamens zodat je weet wat je te wachten staat.

ELGN & Planaday werken nauw samen om te zorgen voor een perfecte koppeling voor e-learning. Koppel ELGN eenvoudig aan Planaday zodat de inschrijvingen niet meer overgetypt moeten worden en de resultaten automatisch opgehaald en verwerkt worden.

Springest

De grootste opleidingsvergelijker van Europa. Helpt meer dan drie miljoen jaarlijkse bezoekers om hun volledige potentieel te bereiken.

Door de onafhankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid hebben zij het vertrouwen van het grootste aantal gebruikers in Europa.
Meer dan 30 zakelijke organisaties zoeken, boeken en vergelijken al hun leerproducten op hun eigen Springest Go platform. Meer dan 70.000 ervaringen geven u de kans om te laten zien hoe goed uw leerproducten echt zijn.

Maak gratis een profiel aan, kies ervoor om leads to ontvangen of regel alle inschrijvingen direct via Springest.nl.

Springest en Planaday werken nauw samen en zorgen voor optimale koppeling voor je inschrijvingen.

 

Dium Office support
Cursus software

Plate

Websites maken in de helft van je tijd

Met Plate CMS beheer je je website in de helft van je tijd, zonder je zorgen te hoeven maken over hosting, updates en veiligheid. Daar zorgt Plate voor! Plate heeft een mooie integratie gemaakt met Planaday, waardoor wijzigingen en nieuwe cursussen die je toevoegt in Planaday automatisch op je website komen te staan. De gegevens van cursisten die zich via je website aanmelden, komen netjes in Planaday terecht. Dankzij de koppeling tussen Planaday en Plate heb jij meer tijd om met je vak bezig te zijn.

Overstappen

Nieuwsgierig geworden en interesse in onze cursus planning software? Wij bieden jou gratis hulp bij de overstap naar Planaday en zorgen dat je je snel thuisvoelt in het de software, dankzij de gebruiksvriendelijke interface. En dat allemaal voor een bedrag vanaf € 95,- per maand.

Nog niet helemaal overtuigd? We hebben een testomgeving die je een maand kosteloos mag gebruiken om je te laten zien dat onze software ook voor jou werkt.