Vraag gratis proefperiode aan
Vraag persoonlijke demo aan

Klantervaring van Eerste Hulp Educatie

Hillegonda van der Ruitebeek van Eerste Hulp Educatie over Planaday. Zij gebruiken dit al sinds 2016 en hebben alles zelf ingericht.

In deze video verteld zij graag haar ervaringen.

Klantervaring van  Risc en Control

Nico Heij van Risc en Control verteld in deze video waarom zijn bedrijf heeft gekozen voor Planaday.

Reacties van onze klanten

Zeker een aanrader

Sinds kort werken we Planaday. Tot op heden zijn we dik tevreden over het pakket. Ook de communicatie verloopt vlot en prettig. We realiseren ons dat bij een nieuw pakket alles nog niet optimaal is maar even doorgeven aan ze en dan zijn altijd bereidt er na te kijken of het direct aan te passen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een cursusadministratie en planningspakket.

Arend Flier
Wincoop VT

Toegankelijk en oplossingsgericht

Zeer recentelijk overgestapt op het cursistenregistratiesysteem van Planaday. Dit oogt in beginsel erg goed. Temeer omdat de helpdesk toegankelijk en oplossingsgericht te werk gaat. Men heeft oog en oor voor je probleem en probeert in elk geval een snelle en goede oplossing te creëren. Het voelt voor ons als een goed genomen stap. Ga zo door!

Nico Heij
Risc Controle

Komt onze trainingen ten goede

Planaday helpt ons bij het aanbrengen van structuur en discipline in de organisatie van onze trainingen. Dit komt niet alleen onze interne processen maar ook de kwaliteit van onze trainingen ten goede. Er wordt goed naar ons geluisterd en waar mogelijk worden onze suggesties verwerkt in nieuwe functionaliteiten.

Sebastian Stigter
PwC the Academy

in 5 minuten klaar

De afgelopen week 12 cursisten ingepland. Als je de brief eenmaal klaar hebt, is dat in 5 minuten klaar. Het programma werkt echt super. Ben benieuwd wat er nog allemaal komt. Een zeer tevreden klant,

M. Koerselman
Stichting Do It Yourself

Oplossing/verlossing

Planaday biedt veel mogelijkheden en oplossingen die ons ‘ont-zorgen’. Je hebt de tijd nodig om het goed in te richten maar als dat eenmaal gedaan is… wat een verlossing!! Wat werkt dit snel! Veel zit aan elkaar gekoppeld waardoor je behoorlijk wat handelingen niet hoeft uit te voeren omdat het automatisch gedaan wordt! De klant kan zelf ook inloggen en cursisten aanmelden.

Enfin, wij zijn heel blij de overstap gemaakt te hebben. We werken er net een paar weken mee, maar het systeem is nu al niet meer weg te denken.
Met dank aan Eric!! heldere uitleg, denkt mee en vooral, helpt mee!! Dank!

Brigitte

Prima geschikt voor plannen

Planaday is een tool die prima geschikt is voor het plannen en organiseren van trainingen. Het helpt mij om snel een overzicht te krijgen van de status van de activiteiten en te bepalen waar bijsturen nodig is

Magda Chrysoulis-Stegeman
PwC the Academy

Gebruiksvriendelijk

Planaday is heel gebruiksvriendelijk en leveren daarnaast geweldige support!

Rick Boelens

Makkelijk in gebruik

Super fijn …neemt hoop werk uit handen voor ons. Makkelijk in gebruik en zeer goede uitleg

Sylvia van der Heijden
Dutch Security Opleidingen

Heel gebruiksvriendelijk

Planaday is heel gebruiksvriendelijk en leveren daarnaast geweldige support!

Menno van der Vlugt
First BHV opleidingen

Wil je ook je ervaring met onze cursus en cursusistenadministratie delen?