Klant ervaringen

Wat vinden onze klanten?

Klantervaring van NTCB

“Staat het niet in Planaday, dan is het niet gebeurd”, aldus Martijn van NTCB.

 

Zij verzorgen opleidingen voor beveiligers op bijvoorbeeld op Schiphol.

 

Planaday is onze “Opleidings enceclopedie”, zo beweert Martijn. Alles zit erin en kan er ook uitgehaald worden. Denk aan cursus-data, certificaten, verloopdata etc.

Klantervaring van Triple Choice

Elbert en Marieke Vlastuin van Triple Choice gebruiken Planaday al meer dan een jaar en ze kunnen nu niet meer zonder!

 

Zoals Marieke het zelf al zegt ‘als wij Planaday niet meer zouden hebben, valt de hele structuur bij ons weg’ en Elbert vult aan ‘Planaday heeft als één van de weinige ook code95 in hun pakket’. ‘Wij zetten Planaday in als het centrale systeem voor het plannen, certificaten maken, facturen genereren. Wij willen niet meer terug naar post-its, excel en losse notities”. “En het klantenportaal is ideaal voor onze klanten”, sluit Elbert af.

 

Bekijk de video om alles van Elbert en Marieke te horen over hun ervaringen met Planaday te horen.

Klantervaring van BHV Oefencentrum

Maurice Meijer van BHV Oefencentrum uit Beverwijk was op zoek naar makkelijke en intuïtief te bedienen cursusadministratie software. Een systeem waarin snel alle administratiezaken geregeld worden, zoals het plannen van cursussen, het aanmaken van facturen en een centrale plek om alle taken per cursus te verzamelen en toe te wijzen aan collega’s. Zoals Maurice zelf zegt, ‘we kunnen nu niets meer vergeten!’. Bekijk de video om alles over Maurice zijn ervaring met Planaday te horen.

Klantervaring van Eerste Hulp Educatie

Hillegonda van der Ruitebeek van Eerste Hulp Educatie over Planaday. Zij gebruiken dit al sinds 2016 en hebben alles zelf ingericht.

 

In deze video verteld zij graag haar ervaringen.

Klantervaring van Risc en Control

Nico Heij van BHV Mobile en Risc en Controle verteld in deze video waarom zijn bedrijf heeft gekozen voor Planaday.