We hebben weer iets spannends voor je in petto: de nieuwe Business Intelligence optie van Planaday is nu beschikbaar! Deze nieuwe feature biedt je krachtige analysetools om je cursusbeheer naar een hoger niveau te tillen. Krijg inzicht in cursusprestaties, deelnemersprogressie, en nog veel meer, alles vanuit een intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard. Het is tijd om je data voor je te laten werken en een dieper inzicht te krijgen in hoe je opleidingsactiviteiten presteren. En dit eventueel in combinatie met je eigen data bijvoorbeeld uit je financiele tools.

Met de Business Intelligence optie kun je makkelijk trends identificeren, prestaties analyseren en datagestuurde beslissingen nemen. Het biedt je de mogelijkheid om je cursusaanbod continu te verbeteren en te zorgen dat je opleidingsdoelen worden behaald. En het mooiste is, je hoeft geen data-expert te zijn om aan de slag te gaan!

Hoewel we nog werken aan een gedetailleerde handleiding, is het implementeren van de Business Intelligence optie in je Planaday pakket een eenvoudig proces. Wil je deze fantastische nieuwe optie zelf ervaren? Ga naar onze pakket- en prijspagina voor meer informatie over wat de Business Intelligence optie voor jou kan betekenen en hoe je deze kunt toevoegen aan je pakket.

Klaar om je cursusbeheer te optimaliseren met de kracht van data-analyse? Bestel de Business Intelligence optie nu via onze bestelpagina.

Bij Planaday blijven we innoveren om jouw ervaring te verbeteren. Deze Business Intelligence optie is onze nieuwste toevoeging om je te helpen meer uit je opleidingsbeheer te halen. We horen graag je feedback en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Laat het ons weten, we zijn er voor je!