Koppeling tussen Het Certificaat & Planaday is live!

We hebben weer iets moois voor je: de koppeling tussen Het Certificaat en Planaday is nu live en klaar om je cursusbeheer nog soepeler te laten verlopen! Dankzij deze nieuwe koppeling kun je jouw cursussen en deelnemers gemakkelijk plannen in Planaday, waarna alle relevante gegevens automatisch worden gesynchroniseerd met Het Certificaat. Dit betekent minder handmatige invoer, minder fouten, en meer tijd voor jou om te focussen op wat echt belangrijk is.

Zodra je jouw cursusdetails en deelnemers in Planaday hebt ingevoerd, worden alle benodigde gegevens naadloos overgebracht naar Het Certificaat. Het is een efficiënte manier om ervoor te zorgen dat alles correct en tijdig wordt geregistreerd, waardoor jouw administratieve taken een fluitje van een cent worden!

Daarnaast worden als de resultaten bekend zijn deze meteen in Planaday geplaatst. Dit inclusief de certificaten die worden geplaatst bij de cursist. De cursist kan deze optioneel terugvinden bij ‘gevolgde opleiding’ in haar portaal.

We hebben een gedetailleerde handleiding samengesteld die je door het proces leidt. Hierin wordt uitgelegd hoe je deze koppeling kan aanvragen.

Het toevoegen van deze koppeling aan je Planaday pakket is zo gedaan. Neem een kijkje op onze pakket- en prijspagina voor meer details over de Het Certificaat-koppelingsoptie en hoe deze jouw cursusbeheer kan vereenvoudigen. Bestel de Het Certificaat koppelingsoptie nu via onze bestelpagina.

We zijn bij Planaday altijd op zoek naar manieren om jouw werk nog makkelijker te maken. Deze samenwerking met Het Certificaat is daar een prachtig voorbeeld van. We zijn benieuwd naar jouw feedback en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Laat het ons weten, we horen graag van je!

Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Plan eenvoudig je cursussen in met locaties, materialen, automatiseringen & taken middels een wizard.

Neem contact op

Deel dit artikel!