Onze belofte over support & tickets

Onze beloftes over support, hulp & tickets handig op een rij voor jou als opleider

Gratis demo

Dé #1 cursus- en curistenadministratie software

Planaday is cursus- en curistenadministratie software voor de opleider. Iedere opleider kan Planaday inzetten voor het plannen en organiseren van cursussen, het inplannen van cursisten en instructeurs en het plannen van één of meerdere locaties. Zie ook hier voor een greep uit alle functionaliteiten die je ook hiervoor kunt inzetten.

 

Hier lees je hoe wij omgaan met jouw verzoeken, wensen, tickets en bug-reports.

Hoe wij omgaan met jouw verzoeken, wensen, tickets en bug-reports

Bug of foutmelding?

Mocht je een bug tegenkomen of iets werkt anders dan voorheen, meld het ons. Het kan zomaar zo zijn dat we een foutje hebben gemaakt. Wij pakken dit zo snel mogelijk op! En via dat ticket houden wij je continue op de hoogte van iedere wijziging. Hierin hebben wij de volgende statussen:

 

  1. Bedankt voor het melden
  2. Registratie van bug/foutmelding
  3. Bug is gevonden, komt bij volgende release live
  4. Bug is gefixt en is live (ticket wordt gesloten)

Handleiding

Planaday is een SaaS oplossing. Alles is online en zit in de cloud. Zo ook onze handleiding. Wij streven ernaar om alle beschreven te hebben. Vanuit Planaday is er altijd een link naar een artikel in onze handleiding. Indien een gebruiker om hulp vraagt, zullen wij in de eerste instantie antwoorden met een link naar de handleiding en een eventuele toelichting.

 

Mocht blijken dat een artikel niet afdoende is, dan is onze eerste priorieit op dat moment het updaten van dat artikel zodat deze actueel blijft.

Roadmap ontwikkeling

Wij hebben een roadmap met nieuwe functionaliteiten. Vanwege concurrentie en andere factoren delen wij dit niet online. Maar wij zijn continue in ontwikkeling en breiden Planaday steeds meer uit. Dat zijn vooral zaken om het jou als opleider nog makkelijker te maken.

 

Via onze nieuwsbrief en releasekalender houden wij jou hier graag van op de hoogte.

Per probleem, wens of issue apart aanmelden

Het is voor iedereen handig als je per wens of issue iets aanmeld. Op die manier kunnen wij makkelijker antwoord geven per specifiek probleem. Mocht je meerdere problemen, vragen of wensen aanmelden in één ticket, dan kunnen wij deze niet apart behandelen en afhandelen. Want stel je voor dat je 2 vragen hebt ingediend en de eerste is opgelost en de 2de blijft openstaan? Dan krijg je ruis en wordt het voor niemand duidelijk waar de conversatie over gaat.

Wensen

Heb je een specifieke wens of wil je graag dat iets anders gaat werken, dan kun je hiervoor een ‘wens’ indienen. Dit gebeurd altijd via een ticket. Iedere wens bekijken wij kritisch en indien wij ervan overtuigd zijn dat dit ook voor onze andere klanten kan werken, dan wordt dit op onze ‘backlog’ geplaatst. Op basis van prioriteit en andere factoren pakken wij deze op termijn op. Per wens geven wij aan of wij deze gaan oppakken en wij houden jou via dat ticket op de hoogte totdat dit live staat.

 

En laten wij duidelijk zijn, wij horen graag van onze gebruikers, alles om Planaday nog mooier en beter te maken! Dus jouw input is belangrijk voor ons.

 

Jouw input kan ook via onze forum: https://praatmee.planaday.nl

Prioriteiten afhandelen tickets

Indien een gebruiker van Planaday een ticket indient voor een vraag, wens, bug, foutmelding of wat dan ook, dan hanteren wij de volgende prioriteit en volgorde om deze op te pakken:

 

  1. Bugs / foutmeldingen
  2. Vragen
  3. Wensen
  4. Anders

 

Mocht een melding in een ticket een bug zijn, dan bepaald Planaday hierin de prioriteit. Hierin zijn 4 gradaties:

(wij hebben het hier over kantooruren op werkdagen)

 

Urgent; eerste antwoord binnen 1 uur, oplossen binnen 4 uur

Hoog; eerste antwoord binnen 4 uur, oplossen binnen 1 dag

Gemiddeld; eerste antwoord binnen 8 uur, oplossen binnen 2 dagen

Laag; eerste antwoord binnen 24 uur, oplossen binnen 5 dagen (standaard)

Wijzigingen

Planaday is opgezet vanuit een bepaald idee. Het kan daarom gebeuren dat er zaken in Planaday anders werken of met een andere invalshoek dan je in de eerste instantie zou verwachten. Wij voeren graag wijzigingen door in de applicatie als dat nodig is of als dat gebruikersvriendelijker is voor onze gebruikers. Soms moeten wij wijzigingen en/of wensen afwijzen, omdat dit te veel implicaties zal geven bij de applicatie. Bedenk hierbij dat iedere afweging tot wijziging invloed kan hebben bij diversen klanten.

Geniet van je vrije tijd!

We hopen dat je daarna van meer vrije tijd kan genieten!