Afgelopen weken is één van de eigenaren van Planaday (Eric) weer naar Zuid Afrika gegaan. Deels voor wat ontspanning, maar ook om daar weer te gaan helpen. Hij heeft wederom gezien en ervaren wat de projecten die daar gestart zijn door Eye For Others doen voor de bevolking in Ritchie. Niet door te geven, maar door mee te denken en mee te helpen. Oog voor anderen!

Eén van onze medewerkers van support, Bernice, loopt daar momenteel stage bij onder meer het project ‘Moving Forward’. Dit project welke enkele jaren geleden begonnen is door Bernice en Eye For Others heeft Eric van dichtbij mogen meemaken en heeft daar ook zelf wat kleine klusjes gedaan, zie ook zijn blog.

Zo is er ook het project ‘Helpende Hande’ waarbij vrouwen zelf kleding maken en verkopen. Hierdoor zijn zij zelfvoorzienend.

Planaday zal een bedrag van 1000,- euro doneren aan Eye For Others om de projecten te ondersteunen. Wij hopen dat de blog die Eric heeft geschreven ook andere zal inspireren om hetzelfde te doen. Zie ook de blog van Eric op de website van ‘Eye For Others’.

Doneer ook


Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Heb je vragen over de cursusadministratie software van Planaday, ben je opzoek naar een oplossing op maat? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.