Dat je Moodle kunt koppelen aan jouw Planaday omgeving wist je vast wel.

Sinds vorige maand hebben wij een mooie samenwerkting met ‘Moodle Meisje’. En daar blogt zij over. Zie ook dit artikel.

Moodle is een softwarepakket voor het maken van internetgebaseerde cursussen en websites. Het is een project, volop in ontwikkeling en ontworpen om het sociaal-constructionistisch educatief raamwerk te ondersteunen.

Moodle wordt gratis ter beschikking gesteld als Open Source software (onder de GNU Public License). Dit houdt in dat Moodle beschermd is door copyright, maar dat je enkele bijkomende vrijheden hebt. Je mag Moodle kopiëren, gebruiken en wijzigen, op voorwaarde dat je de broncode ter beschikking stelt aan anderen, de originele licentie en copyrights niet wijzigt of verwijdert en deze licentie ook toepast op gelijk welk afgeleid werk. Lees deze licentie door voor de volledige inhoud en contacteer de houder van het copyright rechtstreeks bij vragen.

Samenwerking

Door de integratie van Moodle zijn wij ook een samenwerking aangegaan met Gemma Lesterhuis. Gemma is expert op het gebied van E-learning in Moodle. Zie ook onze partnerpagina: Partners van Planaday


Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Heb je vragen over de cursusadministratie software van Planaday, ben je opzoek naar een oplossing op maat? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.