In samenwerking met daxivin.nl verloten wij een pakket natuurwijnen van Wijngaard Dassemus. Wil je ook in aanmerking komen voor zo’n doos samengesteld door Niels?

Hoe kan ik meedoen?

Schrijf dan een originele review over Planaday en plaats deze hier. Dit kost je niet meer dan 3 minuten én je maakt dus kans op een heerlijk pakket wijnen! Volgende week 11 november maken wij bekend wie de wijnen binnenkort thuis (of op kantoor) ontvangt!

Over Daxivin wijnen

‘De lekkerste wijnen van Nederland’ – NRC

Daxivin importeert en verkoopt vin nature en biologische en biodynamische wijnen aan horeca en particulieren. Neven Marnix Rombaut en Niels Huijbregts zijn wild van wijn, vooral als die van niets anders dan druiven gemaakt is. Graag zonder kunstmatige toevoegingen dus! De wijnen van Daxivin staan bijvoorbeeld op de kaart bij Hotel de Goudfazant, Glouglou en Skate Café in Amsterdam, of bijvoorbeeld bij De Kade en Portfolio in Den Haag.


Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Heb je vragen over de cursusadministratie software van Planaday, ben je opzoek naar een oplossing op maat? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.