Meten is weten hoor je zo vaak. En rapportages helpen jou hiermee!

Wij bij Planaday zijn hier druk mee bezig. En sommige dingen hebben wij al gemaakt, maar goed verstopt. Daarom dit artikel.

Standaard rapportages of export kun je gewoon vinden in Planaday. In het menu links kies je voor ‘rapportages’ en je krijgt een goed overzicht. Zo kun je snel een rapport krijgen van alle cursisten inclusief een gevolgde opleiding in een bepaalde periode. Of een rapportage van alle cursus dagdelen in een bepaalde periode inclusief de instructeurs, locaties etc.

Maar een aantal handige overzichten vind je pas als je op de betreffende pagina bent in Planaday. Je krijgt pas de mogelijkheid om alle cursisten te exporteren als je in overzicht van cursisten bent. Of een overzicht van herhalingen als je in dat overzicht bent. Van al deze exports/rapportages hebben wij nu ook een goed overzicht gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een overzicht van cursisten die nog moeten herhalen bij een bepaalde bedrijf of een overzicht van alle cursisten die iets hebben gevolgd.

Zie ook dit artikel in onze handleiding waar wij een volledig overzicht hebben gemaakt.

Laat je ons weten of je dit handig vind?


Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Heb je vragen over de cursusadministratie software van Planaday, ben je opzoek naar een oplossing op maat? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.