In slechts 6 stappen starten

Het is ontzettend simpel

Gratis demo

Ben je geïnteresseerd in de cursus- en cursistenadministratie software van Planaday? En wil je graag weten hoe je succesvol zelf aan de slag kunt met Planaday? Hier leggen wij je uit hoe jouw organisatie in slechts 6 stappen kan starten met Planaday.

 

We kunnen alvast verklappen… het is ontzettend simpel!

Wij maken graag kennis met je!

Als eerste stap kun je contact met ons opnemen via onderstaande formulier, per mail of direct een demo aanvragen. Zodra wij de aanvraag binnen hebben, neemt Eric telefonisch contact met je op. In dit telefoongesprek hoort hij graag al jullie wensen en vereisten! Ook maken we een afspraak voor een online of een realtime demo.

Vrijblijvende demo door Eric

De online of realtime (op jouw locatie) demo geeft je de kans om kennis te maken met Planaday cursusadministratie software. Daarnaast kun je direct al jouw brandende vragen te stellen. Na deze demo heb je een goed beeld van de functionaliteiten en werking van Planaday.

Een scherp geprijsde offerte op maat

Na de demo ontvang je een offerte van ons (als je dat wil). Opgesteld aan de hand van jullie vereisten en wensen. Dit is hét moment om te starten met Planaday, dé nummer 1 tool voor cursusadministratie. Onze software maakt jouw werk weer leuk. Tientallen opleiders zijn je al voorgegaan vanwege onze focus op data privacy, de scherpe prijs en uitstekende support en helpdesk.

Inrichting Planaday met jullie eigen huisstijl

De inrichting van Planaday is maatwerk en wordt in overleg met jullie ingericht. Wij importeren alle relevante data die jij al hebt. Denk hierbij aan lijsten van oud-cursisten, bedrijven, gevolgde cursussen en meer. Daarnaast zorgen we ervoor dat Planaday qua communicatie volledig in jullie huisstijl wordt ingesteld. Zo wordt het een herkenbare omgeving voor alle medewerkers, trainers en cursisten.

Persoonlijke begeleiding en training

Na het op maat inrichten van Planaday nodigen wij je graag uit voor een training. De beste onboarding is een persoonlijke training in jullie vertrouwde omgeving. Zo is er genoeg tijd om eventuele vragen te beantwoorden en om jouw team geheel wegwijs te maken in de Planaday omgeving.

Planaday in your way!

Je kunt nu zelf aan de slag met Planaday. De eerste maand wordt gezien als ‘proefmaand’ en is altijd gratis. Ook na de onboarding blijven wij makkelijk bereikbaar om al jullie vragen te beantwoorden. En onze online handleiding en helpdesk helpt hier ook bij!

Benieuwd of Planaday bij jouw organisatie past?

Heb je vragen over de cursusadministratie software van Planaday, ben je opzoek naar een oplossing op maat? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan