Als opleider heb je te maken met uiteenlopende administratieve taken. Cursistenadministratie, facturen, certificaten, deelnemerslijsten, inschrijvingen verwerken en ga zo maar door. Er komt een moment dat er fouten ontstaan in de vele excel sheets waarmee je nu misschien de cursusorganisatie regelt. De tijd breekt aan om een cursusadministratie software te kiezen. Laat ons vooral niet betogen waarom Planaday geschikt is. Wij hebben onze klanten gevraagd om hun persoonlijke ervaring te delen. Hieronder lees je 5 redenen waarom opleiders voor Planaday kozen. 

1. Gebruiksvriendelijkheid

‘Het maakt niet uit of we 10 of 100 cursussen organiseren, met Planaday kunnen wij het overzicht behouden, het ontzorgt ons volledig.’ Aldus Rick Boelens van 101BHV.nl. Rick benadrukt dat het voor hem van belang was dat de software voor iedereen op kantoor gebruiksvriendelijk is. ‘In Planaday hebben wij de software gevonden die helder en makkelijk te gebruiken is door mijn collega’s en door mij’.

2. Overzichtelijkheid

Veel van onze klanten ervaren Planaday als zeer overzichtelijk. Richard Dohmen van Vetraned vertelt: ‘de kleuren die je zelf kunt instellen voor cursussen werken ontzettend fijn voor het overzicht. Eigenlijk kun je alles inrichten zoals je zelf wilt. Daarnaast is Eric van Planaday altijd bereid om je hierbij te helpen.’

Ook Marinda Lieferink van Bureau HTM bevestigt dit: ‘Alles staat in een groot overzicht. Daar houd ik van. In één oogopslag zie je wat er gaande is de komende periode.’

In Planaday hebben wij de software gevonden die helder en makkelijk te gebruiken is

3. Support

Uiteraard willen we niet opscheppen, maar iedereen gaf aan dat de support van Planaday een groot pluspunt is. Zo vond Richard van Medical Ameland het ‘fantastisch’ dat Eric van Planaday helemaal naar Ameland kwam om een live demo te geven. 

Dirk Verhoeven van Associatie voor Coaching benadrukt dat de heldere communicatie van Eric gewaardeerd wordt. ‘Af en toe loop ik tegen dingen aan en neem ik hierover contact op met Eric. Hij is vervolgens heel duidelijk wat wel en niet kan. Zo weet ik waar ik aan toe ben en krijg ik geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. Dit is ons in het verleden bij een andere partij helaas wel overkomen. Ik ben dus blij dat dit bij Planaday anders gaat.’

4. Tijdsbesparing

Maarten Herlaar van Veiligopleiden.nl geeft aan dat het gebruik van Planaday nu ‘zeker een paar uur per dag’ werk scheelt. Richard van Medical Ameland denkt dat het hen voor het plannen van een cursus, wel twee tot drie uur werk bespaart. ‘Eerder moesten wij iedereen handmatig berichten, maar nu gaat alles automatisch. Dit scheelt veel tijd’, aldus Richard.

Planaday bespaart ons zeker een paar uur  werk per dag!

5. Prijs

De prijs van de cursusadministratie software van Planaday is voor opleiders meer dan eens een doorslaggevende factor geweest. Planaday werkt met een pakketprijs, waarin jij en jouw collega’s ongelimiteerd toegang hebben tot de software. Geen extra kosten voor meerdere gebruikers of voor het toevoegen van meer cursussen. 

Dirk van Associatie voor Coaching is onlangs overgestapt naar Planaday. Hij gaf aan dat de prijs hierbij ook een grote rol speelde:

‘Bij de vorige partij werden na verloop van tijd onze licenties hoger omdat we meer gebruikers en portals nodig hadden. Vanwege deze uitbreidingen kwamen we uit op € 500 maandelijkse kosten, in plaats van de beoogde € 135 per maand. Mede om deze reden besloten wij over te stappen naar Planaday. Maar ook de uiteenlopende functionaliteiten en mogelijkheden van de cursusadministratie software maakte onze keuze definitief. Het is overzichtelijk, de import van de data ging vlekkeloos, en het systeem koppelt eenvoudig met onze website.’

Start nu met Planaday

Ben jij er klaar voor om jouw cursusorganisatie te automatiseren en versimpelen? Of ben je ontevreden met je huidige cursusadministratie software en wil je overstappen? De bovenstaande punten hebben je hopelijk een beter inzicht gegeven in de mogelijkheden van Planaday. Aangezien jouw organisatie en wensen uiteraard uniek zijn, raden we je aan om een gratis demo met ons in te plannen. Dit kan online geregeld worden, of wij komen op locatie langs om kennis te maken en Planaday te introduceren. 

Klik hier om een gratis demo aan te vragen!